Magnat Ceramic má inovativní keramický systém založený na keramických komponentech a nejvyšší kvalitě pryskyřic a pigmentů.

Toto jedinečné složení zajišťuje vynikající vlastnosti odolnosti proti drhnutí za mokra v souladu s normami BN EN 13300. Magnat Ceramic je keramická barva odolná proti skvrnám, čili neabsorbující nečistoty a těžké skvrny.

Vykonejme zkoušku pomocí našich odborníků, jedna stěna byla potažená Magnat Ceramic, druhá obyčejnou barvou, obě stěny jsou znečištěné nejvíce problematickými, setkávánými denně látkami, čokoládou a dětskými vodními značkami, jakož i červeným vínem. Ale tímto se již bude zabývat náš starší odborník.

Ze stěny potažené obyčejnou barvou nelze odstranit skvrny, protože průnikli k podkladu, stěna potažená barvou Magnat Ceramic se účinně a efektivně čistí bez skvrn. Skontrolujme, zda zůstaly stopy, na stěně pokryté obyčejnou barvou vidíme skvrny, stěny malované barvou Magnat Ceramic jsou dokonale čisté. Dokonce i v paprscích ranního slunce můžeme obdivovat vynikající trvanlivost barev lakovaných stěn. Systém Magnat Ceramic způsobí, že povlaky barvy neabsorbují nečistoty a těžké skvrny.

Vlastnosti barvy Magnat Ceramic zaručují výjimečnou trvanlivost povlaku a barev.

zručný řemeslník s.r.o.

+420 732 866 955
zrucny.remeslnik@email.cz

IČ: 067 66 471
Neplátce DPH.

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddílu C, vložce 73212.